LATVIA RESPECT
Sākums | Reģistrācija | Ieeja Sveicināti Viesis | RSS
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
LVR FORUM » Izklaide » Cits » Supervaronis Putina volgā glābj Maskavu - jauna filma
Supervaronis Putina volgā glābj Maskavu - jauna filma
_R_O_S_Datums: Sestdiena, 09.01.2010, 20:05 | Ziņojums # 1
Galvenajs Administrātors
Grupa: Administratori
Ziņojumu skaits: 7
Reputācija: 21
Statuss: Offline

Kā iepatikties skaistai meitenei no laukiem? Kādu telefonu iegādāties, lai tas darbotos arī zem ūdens? Kāds ir ideālais jaunietis-varonis?
Filma "Melnais zibens" sniedz atbildes uz šiem un citiem jautājumiem jautrā, izklaidējošā veidā un videoklipu stilistikā. Pirmkārt – esi mazliet bravūrīgs, iegādājies braucamo (spožu!), esi gatavs nopirkt viņai biļetes uz Venēciju jebkurā mirklī, aizved uz dārgu restorānu, taču tajā pašā laikā neesi uzmācīgs. Otrkārt – iegādājies iPhone. Treškārt – nelieto alkoholu, cītīgi mācies, strādā un palīdzi svešiem cilvēkiem dažādās situācijās... un cīnies ar ļaunumu lidojošā volgā jeb GAZ 21, kura slepenā laboratorijā padomju laikos aprīkota ar supertehnoloģijām. Dziļāks satura izklāsts nav nepieciešams, jo tas varētu sagandēt skatītiesprieku. Un tā šajā filmā netrūkst.

Filma vizuāli, stilistiski, dramaturģiski un citās niansēs ir veidota pēc Holivudas komiksu un supervaroņu filmu labākajām tradīcijām.
Te, saprotams, nav jēgas meklēt ko vairāk par labu izklaidi. Specefekti ir nevainojami, Bekmambetova iecienītos palēninājumus un dzīvošanos pa māju jumtiem ieskaitot. Stāsts ir interesants, lai arī ar pāris muļķīgiem sīkumiem. Ir arī pamanāms kāds „it kā nepiespiests” product placement un ir daži neveikli tehniski momenti, piemēram, to pašu iPhone darbošanos jebkuros apstākļos ieskaitot, taču tas liek tikai pasmaidīt.

Filma garantē jauku izklaidi, simpātiskus aktierus, naivi jauku mīlas stāstu un galvu reibinošu lidināšanos virs
Maskavas jau piesauktajā Putina volgā. Jā, filmā izskan teksts „mūsu Putinam taču arī tāda ir”.

Lai arī piebremzēta visu ekonomisko lietu dēļ, Krievijas kinoindustrija ar šo filmu apliecina, ka vēriena tai netrūkst. Šis jaunākais lielais krievu produkts tam ir labs pierādījums. Te gan ieguldīta arī amerikāņu nauda, jo Krievijas galvenais producents Timurs Bekmambetovs ar savu zīmolu to nodrošina. Un arī mārketinga mašīna strādājusi nevainojami, Eirovīzijas uzvarētāja iedziedāto dziesmu ieskaitot, lai gadu mijas brīvdienās filma sāktu pelnīt lielo naudu. Tas Bekmambetova projektam, tāpat kā dažiem iepriekšējiem, izdodas. Filmai jau ir apstiprinātas nākamās divas daļas, un klīst baumas par 3D tehnoloģijām.

Skatīties online var šeit:

 
meduspodiDatums: Otrdiena, 31.05.2016, 13:13 | Ziņojums # 2
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ziņojumu skaits: 1
Reputācija: 0
Statuss: Offline
VOuvou , tāda nav redzēta. Būs jānoskatās.
 
astere1Datums: Trešdiena, 29.06.2016, 14:13 | Ziņojums # 3
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ziņojumu skaits: 1
Reputācija: 0
Statuss: Offline
nevaru atrast, kāds var iemest link uz online vai torrent?
 
LVR FORUM » Izklaide » Cits » Supervaronis Putina volgā glābj Maskavu - jauna filma
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Rambler's Top100
Izveido bezmaksas mājas lapu ar uCoz